DJ Guttermann

Velkommen til DJ Guttermann’s Verden!

Hej, jeg er DJ Guttermann – en lidenskabelig DJ og event maker med over 30 års erfaring i branchen. Siden 1987 har jeg bragt glæde og feststemning til et utal af begivenheder, fra intime fester til store events.

Min Baggrund:

Med en solid baggrund i både lokalradio og nationale radiostationer P3 og P4, har jeg fået en bred forståelse for musikkens verden og alle dens nuancer. Fra de legendariske klassikere fra 50’erne og frem til de nyeste hits fra i dag, har jeg et omfattende repertoire, der sikrer, at jeg kan levere den perfekte musikalske oplevelse, uanset hvilken æra du foretrækker.

Mit Arbejde:

Udover mit virke som DJ har jeg også grundlagt Kanonproduktion, hvor jeg arbejder som event maker og promotor. Gennem dette firma har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med et stort udvalg af kunstnere, fra Steffen Brandt og Alberte Winding til Søs Fenger og mange flere. Min erfaring spænder bredt, og jeg har planlagt og gennemført utallige events med succes.

Hvad Jeg Tilbyder:

Med mit mobildiskotek kan jeg bringe festen lige til din dør, uanset om det er i et festlokale, hjemme i haven eller på et stort kongrescenter. Jeg er specialiseret i at skabe den perfekte stemning til alle slags fester og begivenheder, og jeg garanterer, at dine gæster vil danse hele natten lang.

One Reply to “DJ Guttermann”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait